Зареждам...
Какво предлагаме
Какво предлага „Англеланд” Враца на своите курсисти:
 
В „Англеланд” се предлагат курсове по АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ и ИСПАНСКИ език във Враца през цялата година.

Часовете, продължителността и времето на провеждане на курсовете, както и вида и съдържанието им, могат да варират в зависимост от Вашите желания, нужди, цели и свободно време.

Курсове за ученици (виж още)
във Враца са целогодишни от м. октомври до края на м. май. Занятията са един или два пъти седмично по два или три учебни часа в зависимост от нивото и възрастта на учениците. Курсовете могат да се провеждат сутрин, следобед или през уикенда.

Курсове за възрастни (виж още)
във Враца са с продължителност от 22 до 25 седмици в зависимост от нивото. Заниманията са два пъти седмично по 3 учебни часа вечер.

Преди да се запишете на курс…
Посетете нашия офис, за да се запознаете със съдържанието на курса, графика на провеждане, таксите и размера на отстъпките и учебната база. Информирайте се за детайлните условия за участие в езиков курс във враца, процедурите за регистрация и прекратяване на езиков курс. Ако преди това сте изучавали съответния чужд език, използвайте възможността да проверите езиковата си подготовка във враца до момента като положите входящ тест за определяне на езиково ниво според Общата Европейска Езикова Рамка на Съвета на Европа.

Когато се регистрирате за курс при нас, ще бъдете помолени да попълните формуляр с Вашите лични данни. Тези данни ще бъдат използвани за издаването на Удостоверение в края на курса на обучение, както и за регистрация за изпитните сесии на университета Кеймбридж, която школата осъществява във Враца при заявено от Вас желание. Англеланд е администратор на лични данни по чл.3, ал.1 от ЗЗЛД.
 
Когато избирате да учите в „Англеланд” Враца, Вие избирате:
- Да се обучавате в езиков център във Враца със статут на институция, осъществяваща подготовка за международно признати езикови изпити и сертификати на място в базата си във Враца;
-  Да провеждате часовете си в просторни, светли и модерно обзаведени зали;
- Да общувате непринудено с вашите преподаватели и да получавате от тях ...
към стр. 2